Sök
  • Astrid Mellgren

Finns det något du vill förändra i ditt liv?

Minns du den senaste förändringen i ditt liv?

Var det något du valde själv eller kom den helt oplanerad? En förändring kan vara väldigt omvälvande och livet ruskas om. Men en sak är säker- Du kommer landa på båda fötterna, förr eller senare, och du kommer blir klokare och starkare. Och när en dörr stängs öppnas alltid nya dörrar, nya möjligheter. Att våga ta steget till förändring är den största gåvan du kan ge dig själv. Men det kan kännas läskigt och främmande.

Det kan kännas tryggare att vara kvar i det dåliga, för att det är familjärt och tryggt. Då vet du ändå vad du har. Men tänk om livet kan bli bättre, lättare och roligare. Varför stanna kvar i dåliga relationer, kompisgäng som drar ner dig eller på ett jobb där du lever någon annans dröm, där du vara är en kugge i hjulet?


Tänk igenom var du står nu och vart du är på väg - vill du dit? Eller finns det en annan väg? Vad skulle hända om du vågade känna efter?


Förändringar väcker alltid många känslor- både positiva och negativa. För det handlar ju om att ge upp något gammalt och sträva mot något nytt och det kan ge både glädje och sorg, vrede, saknad och skuld. Men det kan vara värt det. Du är här på jorden för att växa, utvecklas och leva ut din fulla potential. Att följa ditt hjärtas längtan. Du är värd det!
27 visningar