Naturlig Facelift

Det går att påverka och motarbeta hudens åldrande-process genom att påverka hormonsystemet och energisystemet. Naturlig Facelift är en holistisk ansiktsmassage som ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiskt ingrepp. Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska, tibetanska och ayurvediska tekninker och akupressur.

 

Genom bland annat effleurage, friktion och tryck ökar blodcirkulationen och den cellulära syresättningen. Massagen bidrar även till att lösa upp muskelspänningar i ansikte, hals och huvud och sätter igång energiflödet som öppnar för djup avslappning och inre frid. 

Under en avslappnande timme får du en varsam och behaglig ansikts- nack- och huvudmassage som löser upp spänningar. Det hjälper till att skapa balans i energisystemet och bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.

 

Varför är Naturlig facelift bra? 

- Massagen helar, renar och balanserar och får igång blodcirkulationen och syresättningen, vilket ger huden en friskare lyster. 

- Den kan även förhindra eller motverka inflammation.

- Det lymfatiska flödet stimuleras och det hjälper gifter att transporteras bort från huden.

- Ansiktsmusklerna stärks, vilket bidrar till att förebygga/förbättra slapp hud och fina linjer. 

- Tillståndet i huden repareras och balanseras och det fördröjer åldrande-processen.

- Muskelspänningar löses upp och det bidrar till avslappning.

- Nervsystemet stimuleras och balanseras. 

Inför en behandling:

Det är bra om du kommer utan smink och med bekväma kläder, till exempel ett linne. 

Under avslappningen kan det hända att du slappnar av djupt eller till och med somnar.

Behandlingen inkluderar oljemassage av axlar och dekolletage. Eftersom jag masserar huvudet så finns risk att håret blir lite oljigt och frisyren rufsig. 

 

Drick gärna vatten innan och efter behandlingen för att underlätta utrensningen av slaggprodukter.

Hur många behandlingar behöver man för att se resultat?

Självklart kan du gå en gång för att boosta blodcirkulationen och syresättningen i ansiktet som ger huden en friskare lyster och njuta av en avkopplande oljemassage ansikte, nacke och skalp som verkligen hjälper dig att varva ner och glömma vardagens stress. 

Du kan även göra behandlingen som en kur för att få en större effekt, och då rekommenderas 3-5 behandlingar i tät följd, med ungefär en veckas mellanrum eller alternativt 48 timmar. Därefter kan man underhålla sitt ansikte genom att ta en behandling var 5:e – 6:e vecka.

Ansiktszonterapi

 

Genom att behandla ansiktet, påverkas också resten av kroppen positvt, på samma sätt som inom vanlig fotzonterapi. Grunden till ansiktszonterapin är den orientaliska medicinens grundprinciper, men också den indianska zonterapin, liksom neurologiska punkter i ansiktet. Metoden har funnits länge i Argentina, men är ny i Europa och Sverige. 

Olika zoner och punkter i ansiktet motsvarar organ och delar av kroppen.

Om man har besvär och åkommor i kroppen kan man behandla olika zoner och punkter och på så sätt förbättras dels cirkulationen lokalt i ansiktet och dels aktiveras motsvarande organ i andra delar av kroppen. På så sätt kan fysiska, organiska och emotionella obalanser förbättras som oftast är orsaken till ohälsa och sjukdomar. 

Istället för att bara behandla symtomen så behandlas grundorsaken (obalansen) och då kan besvären minska och även försvinna. Resultatet blir ett fräschare utseende och även förbättrad hälsa överlag.

 

Varför är Ansiktszonterapi bra?

- Stimulansen av zoner/punkter i ansiktet påverkar hela kroppen och kan hjälpa till att återställa åkommor av olika slag vid regelbunden behandling. 

- Blodcirkulationen i ansiktet ökar och huden blir fräschare

- Är naturlig, inga kemiska substanser

- Löser upp spänningar och stress i kroppen

- Förbättrar cirkulationen

- Djupt avslappnande

- Frigör endorfiner (naturlig smärtlindring)

- Har en förebyggande inverkan på hälsan

 

Fakta hämtad från Lisa Tallroth

Four hand heALing med Astrid & Lovisa

I denna behandling kommer du uppleva hur det känns att få healing från två personer samtidigt, då Astrid & Lovisa arbetar tillsammans med olika energibalanserande, holistiska metoder, bland annat Reiki, Chakrabalansering och Kristallbehandling.

Du är fullt påklädd under sessionen och ligger bekvämt nedbäddad på en massagebänk.

 

​Behandlingen är 1 timme och individuellt anpassad för just dig.

Våra mottagningar är på Lidingö och Vallentuna.

Investering: 1200 Kr 

DuAL InspiritAL Treatment med Astrid & Lovisa

 

Under denna djupt transformerande behandling arbetar vi på flera plan eller dimensioner; fysiskt, känslomässigt, mentalt och spirituellt, för att rensa, lösa blockeringar, skapa flöde och balansera det som är i obalans.

 

De främsta fysiska behandlingarna är Ansiktszonterapi, Reiki och Chakrabalansering. 

Du är fullt påklädd under behandlingen och ligger bekvämt nedbäddad på en massagebänk.

 

När du kan att landa djupt i dig själv i total avslappning kommer du lättare i kontakt med förträngda känslor och tankar och kan då få hjälp att frigöra dessa. Genom att få hjälp att lösa upp blockeringar och skapa energiflöde i den fysiska kroppen och i dina chakran, kan du lättare bli av med vissa symtom du lever med. 

 

Om du lider av stress, ångest, depression, värk, känslomässig blockering, eller en känsla av tomhet, så kan det vara symptom på att du har tappat kraft eller att du har stagnerat i någon aspekt i dig själv. Vi kan bli sjuka, olyckliga eller känna oss vilsna när vi har förlorat vital livskraft eller vår personliga kraft. Livskraften kan lämna oss, ”läcka ut”, när vi är med om en olycka, upplever olika slags trauman eller är med om något oväntat och omtumlande. 

 

Vi kan även förlora kraft i en relation eller jobbsituation som inte gynnar oss, utan istället gör oss orkeslösa eller frustrerade. Vi kan hjälpa dig att ”stänga igen” och samla in din egen energi, så att du kan få förnyad ork och kraft och kan medvetandegöra och komma till klarhet i hur du ska ta dig an dina utmaningar i livet.

 

Kanske har du blivit hindrad från att leva ut vissa aspekter hos dig själv som på så sätt har skapat hämningar och stagnation och sjukdom i kroppen. Eller kanske har du helt enkelt inte haft förmågan att komma i kontakt med dessa delar hos dig själv. Vissa aspekter kan vara extra viktiga att väcka, andra kan behöva särskilt mycket helande om vi blivit sårade eller upplevt ett trauma.

 

Vi strävar efter att väcka din andliga, spirituella aspekt, som är din inre kärna, din själ. Det kan hjälpa dig finna djupare mening och syfte i livet och få ett vidare perspektiv.

 

Det finns inte något sätt som är det enda rätta i denna uppvaknings- och helandeprocess. Vi är alla olika och följer vår egen unika väg och det kan ta olika tid. Vi kan väcka och utveckla de fyra nivåerna i vilken ordning som helst, eller alla på en och samma gång. Under behandlingen kommer det falla sig naturligt vilken aspekt som det det är menat att vi ska fokusera på.

 

Vi arbetar intuitivt och genom vägledning och Lovisa kommer även dela med sig av de budskap som kommer upp under behandlingen. 

Behandlingen är ca 2 timmar och individuellt anpassad för just dig.

Våra mottagningar är på Lidingö eller i Vallentuna.

Din investering: 1800 kr

IMG_0014.jpg

Reikimaster och Intuitiv vägledare

Lovisa Dynér

Grundare till Inspirital Academy

www.inspiritalacademy.com

www.lovisadyner.com

46468155_10156978192609783_1926828135504

Reikimaster, Ansiktszonterapeut & Life coach

Astrid Mellgren

Grundare till Inspirital Academy och Amellagrace.

© Astrid Mellgren All rights reserved