Behandlingar 

Utsidan speglar insidan

-Just därför är det så viktigt att du tar hand om dig själv med hjälp av avslappning och massage!

När du mår bra fysiskt och psykiskt och är i balans, både känslomässigt, energimässigt och hormonellt så kommer det att synas i ditt ansikte. 

Din skönhet och friskhet kommer inifrån och strålar ut.

Amellagrace erbjuder olika behandlingar:

- Naturlig facelift, Ansiktszonterapi, Reiki healing och Sinnesromassage, som är en längre behandling av ansikts- och huvudmassage med fokus på mental avslappning.

 

Hos Amellagrace kan du nu även få en mycket speciell kombinerad behandling av Ansiktszonterapi, Reiki, Chakrabalansering och medial vägledning. 

Under denna djupt transformerande behandling arbetar jag tillsammans med Lovisa Dynér med olika tekniker på flera plan eller dimensioner; 

fysiskt, känslomässigt, mentalt och spirituellt - för att rensa, lösa blockeringar, skapa flöde och balansera det som är i obalans.

Behandlingen heter DuAL Inspirital Treatment 

 

 • Naturlig Facelift

  Naturlig facelift är en varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar i ansiktet.

   

  Med hjälp av Naturlig Facelift går det att motarbeta hudens åldrande-process genom att stimulera, massera och balansera hormon- och energisystemet.

   

  Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska, tibetanska och ayurvediska massagetekninker och akupressur.

  Pris:

  750kr- 1 timme

  3 behandlingar 1900 kr (

  5 behandlingar 3300 kr

  10 behandlingar 6500 kr

  Från:

  750

 • Reiki Healing

  Reiki healing är en gammal holistisk friskvårdsmetod med rötter sina i Japan, där man utgår från att kropp och sinne är en helhet. Man behandlar då oftast hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.

  Man kan se det som terapeutisk beröring, men det är också en energiöverföring som är en helt naturlig process. 

  De flesta upplever en healingbehandling som djupt avslappnande, mjuk, subtil, lugnande och upplyftande. Många mår påtagligt bättre efteråt, både direkt och i ett lite längre perspektiv.

  Det är en effektiv behandlingsmetod för att lindra smärta, stress, fysiska, emotionella  och mentala spänningar.

  Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på ditt energiförråd.

  Andra vanliga fördelar med behandlingen:

  -Hjälper dig komma i djup avslappning 

  -Kan hjälpa dig att komma i kontakt med dig själv, din kropp och blockerade känslor

  -Kan dämpa ångest och depression

  -Kan ge bättre sömn.

  -Kan hjälpa immunförsvaret att bli starkare.

  -Frigör oxytocin, kroppens eget välbefinnande-hormon.

  Du ligger på massagebänken med kläderna på, en filt över dig. Jag lägger händerna på dig och ovanför dig i olika positioner. 
   

  Reiki klassas som rehabiliterande friskvård.

  Pris:

  650 kr- 1 timme

  Från:

  650

 • Ansiktszonterapi

  Ansiktszonterapin fokuserar i första hand på att stimulera meridianer, centrala nervsystemet, lösa blockeringar och öka blodcirkulationen.

  Behandlingen upplevs som en bestämd massage, avslappnande och stimulerande på samma gång. 

  Behandlingen stimulerar hela kroppen och det gör gott att få en behandling regelbundet.

  Pris:

  750kr- 1 timme

  3 behandlingar 1900 kr

  5 behandlingar 3300 kr

  10 behandlingar 6500 kr

  Från:

  750

 • Sinnesromassage

  Amellagrace erbjuder nu en längre behandling där du verkligen hinner slappna av på djupet i kropp och sinne.

  Under 90 min får du axel-nacke, huvud- och ansiktsmassage till meditativ musik. I massagen ingår även ayurvedisk facelift och ansiktszonterapi. 

  Pris:

  90 min 1100kr

  120 min 1400kr

  2 h (behandling + samtal)

  1400 kr 

  5 sessioner 6000kr (inkl moms privat, + moms företag)

  Från:

  1100

                                    Naturlig Facelift

Det går att påverka och motarbeta hudens åldrande-process genom att påverka hormonsystemet och energisystemet. Naturlig Facelift är en holistisk ansiktsmassage som ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiskt ingrepp. Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska, tibetanska och ayurvediska tekninker och akupressur.

 

Genom bland annat effleurage, friktion och tryck ökar blodcirkulationen och den cellulära syresättningen. Massagen bidrar även till att lösa upp muskelspänningar i ansikte, hals och huvud och sätter igång energiflödet som öppnar för djup avslappning och inre frid. 

Under en avslappnande timme får du en varsam och behaglig ansikts- nack- och huvudmassage som löser upp spänningar. Det hjälper till att skapa balans i energisystemet och bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.

 

Varför är Naturlig facelift bra? 

- Massagen helar, renar och balanserar och får igång blodcirkulationen och syresättningen, vilket ger huden en friskare lyster. 

- Den kan även förhindra eller motverka inflammation.

- Det lymfatiska flödet stimuleras och det hjälper gifter att transporteras bort från huden.

- Ansiktsmusklerna stärks, vilket bidrar till att förebygga/förbättra slapp hud och fina linjer. 

- Tillståndet i huden repareras och balanseras och det fördröjer åldrande-processen.

- Muskelspänningar löses upp och det bidrar till avslappning.

- Nervsystemet stimuleras och balanseras. 

Inför en behandling:

Det är bra om du kommer utan smink och med bekväma kläder, till exempel ett linne. 

Under avslappningen kan det hända att du slappnar av djupt eller till och med somnar.

Behandlingen inkluderar oljemassage av axlar och dekolletage. Eftersom jag masserar huvudet så finns risk att håret blir lite oljigt och frisyren rufsig. 

 

Drick gärna vatten innan och efter behandlingen för att underlätta utrensningen av slaggprodukter.

Hur många behandlingar behöver man för att se resultat?

Självklart kan du gå en gång för att boosta blodcirkulationen och syresättningen i ansiktet som ger huden en friskare lyster och njuta av en avkopplande oljemassage ansikte, nacke och skalp som verkligen hjälper dig att varva ner och glömma vardagens stress. 

Du kan även göra behandlingen som en kur för att få en större effekt, och då rekommenderas 3-5 behandlingar i tät följd, med ungefär en veckas mellanrum eller alternativt 48 timmar. Därefter kan man underhålla sitt ansikte genom att ta en behandling var 5:e – 6:e vecka.

Ansiktszonterapi

 

Genom att behandla ansiktet, påverkas också resten av kroppen positvt, på samma sätt som inom vanlig fotzonterapi. Grunden till ansiktszonterapin är den orientaliska medicinens grundprinciper, men också den indianska zonterapin, liksom neurologiska punkter i ansiktet. Metoden har funnits länge i Argentina, men är ny i Europa och Sverige. 

Olika zoner och punkter i ansiktet motsvarar organ och delar av kroppen.

Om man har besvär och åkommor i kroppen kan man behandla olika zoner och punkter och på så sätt förbättras dels cirkulationen lokalt i ansiktet och dels aktiveras motsvarande organ i andra delar av kroppen. På så sätt kan fysiska, organiska och emotionella obalanser förbättras som oftast är orsaken till ohälsa och sjukdomar. 

Istället för att bara behandla symtomen så behandlas grundorsaken (obalansen) och då kan besvären minska och även försvinna. Resultatet blir ett fräschare utseende och även förbättrad hälsa överlag.

 

Varför är Ansiktszonterapi bra?

- Stimulansen av zoner/punkter i ansiktet påverkar hela kroppen och kan hjälpa till att återställa åkommor av olika slag vid regelbunden behandling. 

- Blodcirkulationen i ansiktet ökar och huden blir fräschare

- Är naturlig, inga kemiska substanser

- Löser upp spänningar och stress i kroppen

- Förbättrar cirkulationen

- Djupt avslappnande

- Frigör endorfiner (naturlig smärtlindring)

- Har en förebyggande inverkan på hälsan

 

Fakta hämtad från Lisa Tallroth

Four hand heALing med Astrid & Lovisa

I denna behandling kommer du uppleva hur det känns att få healing från två personer samtidigt, då Astrid & Lovisa arbetar tillsammans med olika energibalanserande, holistiska metoder, bland annat Reiki, Chakrabalansering och Kristallbehandling.

Du är fullt påklädd under sessionen och ligger bekvämt nedbäddad på en massagebänk.

 

​Behandlingen är 1 timme och individuellt anpassad för just dig.

Våra mottagningar är på Lidingö och Vallentuna.

Investering: 1200 Kr 

DuAL InspiritAL Treatment med Astrid & Lovisa

 

Under denna djupt transformerande behandling arbetar vi på flera plan eller dimensioner; fysiskt, känslomässigt, mentalt och spirituellt, för att rensa, lösa blockeringar, skapa flöde och balansera det som är i obalans.

 

De främsta fysiska behandlingarna är Ansiktszonterapi, Reiki och Chakrabalansering. 

Du är fullt påklädd under behandlingen och ligger bekvämt nedbäddad på en massagebänk.

 

När du kan att landa djupt i dig själv i total avslappning kommer du lättare i kontakt med förträngda känslor och tankar och kan då få hjälp att frigöra dessa. Genom att få hjälp att lösa upp blockeringar och skapa energiflöde i den fysiska kroppen och i dina chakran, kan du lättare bli av med vissa symtom du lever med. 

 

Om du lider av stress, ångest, depression, värk, känslomässig blockering, eller en känsla av tomhet, så kan det vara symptom på att du har tappat kraft eller att du har stagnerat i någon aspekt i dig själv. Vi kan bli sjuka, olyckliga eller känna oss vilsna när vi har förlorat vital livskraft eller vår personliga kraft. Livskraften kan lämna oss, ”läcka ut”, när vi är med om en olycka, upplever olika slags trauman eller är med om något oväntat och omtumlande. 

 

Vi kan även förlora kraft i en relation eller jobbsituation som inte gynnar oss, utan istället gör oss orkeslösa eller frustrerade. Vi kan hjälpa dig att ”stänga igen” och samla in din egen energi, så att du kan få förnyad ork och kraft och kan medvetandegöra och komma till klarhet i hur du ska ta dig an dina utmaningar i livet.

 

Kanske har du blivit hindrad från att leva ut vissa aspekter hos dig själv som på så sätt har skapat hämningar och stagnation och sjukdom i kroppen. Eller kanske har du helt enkelt inte haft förmågan att komma i kontakt med dessa delar hos dig själv. Vissa aspekter kan vara extra viktiga att väcka, andra kan behöva särskilt mycket helande om vi blivit sårade eller upplevt ett trauma.

 

Vi strävar efter att väcka din andliga, spirituella aspekt, som är din inre kärna, din själ. Det kan hjälpa dig finna djupare mening och syfte i livet och få ett vidare perspektiv.

 

Det finns inte något sätt som är det enda rätta i denna uppvaknings- och helandeprocess. Vi är alla olika och följer vår egen unika väg och det kan ta olika tid. Vi kan väcka och utveckla de fyra nivåerna i vilken ordning som helst, eller alla på en och samma gång. Under behandlingen kommer det falla sig naturligt vilken aspekt som det det är menat att vi ska fokusera på.

 

Vi arbetar intuitivt och genom vägledning och Lovisa kommer även dela med sig av de budskap som kommer upp under behandlingen. 

Behandlingen är ca 2 timmar och individuellt anpassad för just dig.

Våra mottagningar är på Lidingö eller i Vallentuna.

Din investering: 1800 kr

IMG_0014.jpg

Reikimaster och Intuitiv vägledare

Lovisa Dynér

Grundare till Inspirital Academy

www.inspiritalacademy.com

www.lovisadyner.com

46468155_10156978192609783_1926828135504

Reikimaster, Ansiktszonterapeut & Life coach

Astrid Mellgren

Grundare till Inspirital Academy och Amellagrace.