Om Astrid Mellgren

Välkomna till mig, Astrid Mellgren, som driver Amellagrace - Heart, Mind & Face

Personlig utveckling, hälsa, spirituellt växande och att hjälpa andra att utvecklas och må bra, är något som jag brinner starkt för. Det är därför som jag har ägnat de senaste 25 åren av mitt liv åt självstudier och reflektion, deltagit i kurser och workshops i bland annat A Course in Miracles och traditionell KBT. Jag är certifierad Life Coach hos New Skills Academy (godkänd av IAO) och utbildad hos Evercoach och Mindvalley.

Jag har även en 6-årig akademisk utbildning inom humanoria och en fil. kand i religionsbeteendevetenskap som bakgrund och har studerat psykologi, sociologi, beteendevetenskap, religionspsykologi, religionssociologi, psykiatri, livsåskådning och teologi vid Uppsala Universitet och Stockholms Universitet. 

 

Jag har också jobbat som lärare, projektledare, studiecirkelsledare och mentor under många år. 

I mina workshops och coachingsamtal delar jag med mig utav mina verktyg, strategier och erfarenheter inom området personlig utveckling.

Jag har gått utbildningar i Naturlig Facelift och Ansiktszonterapi hos Lisa Tallroth på Axelsons Gymnastiska Institut och på

Näringsmedicinska  skolan.

 

Jag är även en av grundarna till Novaportalen.com, en webb-tvkanal som tar upp ämnen inom hälsa, personlig utveckling och hälsa.

 

Tillsammans med Lovisa Dynér driver jag InspiritaAL Academy där vi tillsammans gör workshops och arrangerar kurser inom personlig och spirituell utveckling. Vi har även podden Astrid & Lovisa - Visionsvägen där vi pratar om livet, inre utveckling och hur man finner sin väg i livet.